Close

Over ons

Ik ben Mijke, samen met mijn man Joke en onze jongste zoon Mecx. Wij wonen in Silvolde. Nou ja aan de rand van Silvolde, buitenaf met rondom veel ruimte voor onze dieren. 
In 2016  kregen wij eindelijk onze eerste Duitse Dog, Freek! Al snel kwam zijn vriendin Manou (naar haar is mijn kennelnaam ook vernoemd) erbij. Door Manou heb ik Christel Hugens (The Giant Angels) leren kennen. Wat een geweldige lieve fokker is zij, ze staat altijd voor mij klaar. Mijn droom is om zelf ook een mooie kennel/ kennelnaam op te bouwen en daar helpt zij mij ontzettend mee.

In 2019 besloten wij ook Manou te laten dekken en gingen we opzoek naar een mooie reu. Zo ben ik bij Stephanie Neubourg (Doggen von Gut Neubourg) en Petra Biallas (Deutsche doggen/Irisch Wolfhound von Ochtruper Nachtigall) terecht gekomen. Weer twee toppers.

Vanaf toen ging het allemaal heel snel. Ik leerde bij hun ook de Ierse wolfshonden kennen, wat was dat leuk om te zien hoe super de doggen en wolven samen gaan. En ja als je alle ruimte hebt, waarom zouden we dan niet voor beide rassen gaan? En zo verliep het dus ook…Doggen en Wolven! Bij “onze honden”, stel ik ons clubje voor.

Petra, Stephanie en ik, hadden zo’n goede klik. We hadden niet alleen dezelfde ideeën wat de honden betreft, maar met alles klikte het super goed. Er is een hele mooie vriendschap en samenwerking uit voortgekomen. Waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Niets is mooier dan elkaar helpen en ideeën uitwisselen.

Ik vind het belangrijk dat wij gezonde en sociale pups mogen krijgen die opgroeien in een huiselijke kring. En uiteraard doe ik dat volgens de normen en richtlijnen van de NDDC, Ierdie en Raad van Beheer.

Mijke Bolk
Eigenaar Pretty Dogs First
joke en mecx bolk
Joke en Mecx
Onze kennel
Onze kennel